Tarot Horoskop za Septembar 2018

aziz-acharki-277346-unsplash

Tarot Horoskop za Septembar 2018

Prvenstveno pronađite svoj PODZNAK i to pročitajte, a zatim svoj znak, pa možda ako poznajete, i znak vašeg meseca:

♈ Ovan

Za sve koji su u podznaku Ovan, ovaj mesec će da bude pun sreće, radosti i uživanja. Moguće da je prethodni period bio jako mračan za vas, pa je konačno došlo vreme da se stvari prosvetle i podignu na bolji nivo. Na poslovnom planu vas očekuje rad, ali onaj koji je temeljan. Ne budite suviše gordi nego prihvatite pomoć, i takođe ne trudite se da žurite u svemu, već malo usporite i sve će ići odlično. Na ljubavnom polju je promenljivo i može da bude konstantnih promena. Obratite pažnju na svoje misli i ono što izgovarate, jer to sada može da vam poboljša stanje, ali i da ga pogorša. Zdravstveno stanje je u miru, harmoniji i balansu.

♉ Bik

Ovaj mesec je predodređen da započnete nove stvari. Ubacite neke nove stvari u vašu rutinu. Ne bojte se da izađete iz zone komfora. Na poslovnom planu takođe neke novine, nove ideje – sprovedite ih obavezno u delo. Idite ka svemu što je novo i unikatno, to će vam doneti prosperitet, dobro raspoloženje i novi izvor energije. Na ljubavnom planu postoji težina i suočavanje. Bikovi ovaj mesec imaju suočavanje sa nekom vrstom istine i neminovnosti. Vreme je da pročistite neke misli i da izađete iz crnila. Zdravlje zahteva povećan rad i više obraćanja pažnje. Zdravlje može da bude odlično ako krenete nekim zdravijim načinom ponašanja.

♊ Blizanci

Ovaj mesec može da bude za vas zabrinjavajuć. Pogotovo možete sitnicama i glupostima da se opteretite. Oprezno sa novcem i  uzaludnim trošenjem energije. Jako često možete da osetite bezvoljnost i lenjost na mnogim poljima. Poslovni plan se znatno ubrzava i postaje jako temperamentan. Puno dešavanja može na tom planu da se desi, pazite da ne saagorite od previlike želje i ambicije. Takođe oprezno kod situacija gde odlučite da idete glavom kroz zid. Ljubav promenljiva, i može da donese jako zanimljive ljude sada u vaš život. Ovo polje će definitivno biti uzbudljivo i promenljivo, ali fali mu stalnosti i ozbiljnosti. Zdravlje je zadovoljavajuće i puno uživanja i energičnosti.

♋ Rak

Za rakove ovaj mesec može da bude zadovoljavajuć i pun uživanja. Možete osetiti ispunjenost i potpunost na svim poljima života. Osetićete smirenost i vlast nad time kako i gde ulažete energiju. Posao je pun obilja i blagostanja, oprez samo kod opuštanja, da ne uđete u lenju fazu. Pokušajte neke stvari da promenite na poslu, da bi vam išlo još bolje, ali svejedno stanje je dobro. U ljubavi dolazi do promena, svi vi koji ste podznak raka očekujte ovog meseca da morate da se promenite i da počnete stvari da radite na drugačiji način. Preporučuje se da imate više razumevanja za stvari. Zdravlje snažno i dobro, ali postoji tendencija da preterujete i da sebe dovedte u teža stanja zbog previše uživanja u alkoholu, hrani i lenjosti.

♌ Lav

Svi oni sa podznakom lava, mogu da se tokom celog ovog meseca osete usamljeno i odvojeno. Ovo je vreme nekih lekcija i promena. Vreme je došlo da zađete malo u sebe i da preispitate vaše emocije, razloge zašto neke stvari činite. Ovaj mesec može duševno da bude težak, ali morate pronaći svetlo na kraju tunela koje će biti zvezda vodilja za sve vas, takođe morate ostati dosledni i ne smete da posustajete. Na poslovnom planu mogu da se dešavaju različite turbulencije, pa zato morate da nađete mir, snagu i stablinost i to onu unutrašnju, da se umirite i da budete spremni na sve. Oni koji uspeju da ostanu mirni i snažni nad iskušenjima mogu izuzetno da prosperiraju. Na polju ljubavi ovaj period može da bude izuzetno srećan i da dovede do upoznavanja jako zanimljivih i bitnih osoba sa kojima može da nastane ogromna ljubav i romansa. Na polju zdravlja osetljivost i nemar. Uglavnom loše emocije mogu da ukažu na to što ne valja kod vas.

♍ Devica

Device ovog meseca mogu da očekuju velike promene, i to one iz temelja. Došlo je vreme kada vam se puno stvari nakupilo i želite da menjate, svega vam je dosta, a ako sami ne odlučite da menjate, stvari će se onda same menjati za vas. Vreme je da krenete ispočetka i ponovo obnovite svoje temelje. Posao donosi razočarenja, pa ćete biti u stanju da menjate. Suviše ćete morati da budete u fokusu na stvari koje vam se ni malo ne dopadaju. Poslovni plan nosi velika razočarenja. U ljubavi stanje slično, puno problema i okrutnosti. Teške misli i razgovori će vas mučiti, pa možete da imate probleme sa nesanicom, podsvešću i teškim mislima. Teški trenuci za ljubav. Zdravlje je stabilno, dobro i uživaćete u dodatnom pojačavanju zdravlja i snage.

♎ Vaga

Na vagama je malo teži zadatak ovog meseca, a to je da budu odlučni da preuzmu kontrolu, dominaciju i vlast nad svojim životom. Budite hrabri i puni energije, ne plašite se nego u sve uložite energiju i krenite napred. Septembar će biti izazovan, ali ćete morati da budete hrabri u svemu što zacrtate. Na poslovnom planu takođe je naglašena samoinicijativa. Vreme je došlo da pokažete sebe u punom svetlu. Biće teškog rada, ali oni koji budu bili kreativni i autentični mogu da očekuju velike uspehe. Na ljubavnom planu stanje je stabilno ovog meseca, stvari idu sporo, polako i kako treba, pazite samo na ukočenje i da stvari ne idu suviše sporo. Zdravlje je povuci-potegni, imaće trenutke kada mogu da se osete jako pokretno, a već u drugom trenutku jako tromo, tako da odmarajte i uživajte dovoljno. Napravite i izbalansirajte svoje zdravlje.

♏ Škorpija

Škorpija će morati da se posveti svojim emocijama sada i da nauči da balansira. Kako to kod Škorpija ide iz krajnosti u krajnost, tako će i sada biti. Biće onih koji će potpuno imati kontrolu nad sobom, životom i emocijama, a drugi mogu da se sruše, i da prosto dožive rasulo zbog gubitka snage i kontrole nad sobom. Jako je bitno da se posvetite vašim unutrašnjim osećajima. Posao će od vas sada tražiti stabilnost, vrednoću i temeljnost. Ovo nije period uspeha, već kada treba da posložite stvari za uspeh. Morate da budete odgovorni prema svom poslu i radni, ako želite da sve teče kako treba. Na ljubavnom planu svetlo se vraća pa možete doživeti nove momente nade koji će delovati obećavajuće. Samo nikako ne smete da zaboravite da verujete. Zdravlje sa puno stresa, moguće upale, glavobolje i nervoze. Povezano je sa ovom kontolom pa će i tu doći pitanje koliko ćete se stabilizovati i tako održati svoje doboro stanje.

♐ Strelac

Ovog meseca, svi oni koji su u podznaku Strelci moraju da nađu svoju unutrašnju snagu i mir da bi sve išlo kako treba. Ovo je mesec kada treba da se posvetite sebi i svojoj duši. Onome što vas čini srećnim. Ako uspete da nađete unutrašnji mir i zadovoljstvo ovaj mesec će ići na vašu ruku. Na poslu teži periodi, period tišine. Moraćete da unapredite i povećate svoja znanja. Stanje nekako u nekim trenucima može da vam deluje otuđeno i teško, ali morate da nastavite da idete pravo. Na ljubavnom planu sreća i uživanje. Ovo polje će biti jako zadovoljavajuće i možete da očekujete lepe trenutke. Zdravlje već neko vreme zanemarujete i ovo je trenutak da se pročistite od svih nepotrebnih stvari. Ako to ne uredite možete da očekujete različite blokade i ukočenja.

♑ Jarac

Jarčevi imaju zadatak da balansiraju ovog meseca. Mogu da budu izuzetno rastrzani na dve ili više strana i vreme je sve da dovedete na jednak tas. Vreme je da stvorite mesec umerenja, harmonije i balansa. Na poslu nove ideje i nove motivacije. Pratite sve nove ideje i želje, povratite ili povećajte veru i sve će vam ići od ruke, stvari će se magično dešavati i nameštati u vašu korist. Što se tiče ljubavi strasti će biti, ali ta strast može sada da ode u svađe ili ljubav, sami ćete odabrati u kom pravcu ćete ići. Nikako ne dopustite da idete glavom kroz zid i da sebi napravite još više problema. Sasvim je u redu da usporite malo na sekund u ovom polju i da sagledate stvari. Zdravlje promenljivo, ali ništa ozbiljno, mogu da naiđu neki problemi koji više mogu da budu kao iritantni i dosadni nego što će biti ozbiljni.

♒ Vodolija

Oni sa podznakom Vodolije mogu da očekuju mesec pun uživanja, tromosti, i ubiranja plodova rada. Generalno ovo će biti mesec gde ćete biti više lenji, a manje radni. Stvari će se nameštati tako da uživate u svakom trenutku. Posao će vam doneti mentalni izazov i budite oprezni, jer misli će itekako kreirati vaše stanje na poslu. Tako da očekujte promenljivost i razigranost. U ljubavi je obilje i uživanje, tako da je ovo mesec pun lepih emocija i uživanja. Zdravlje odlično i stabilno, dobar period za regeneraciju, i pročišćenje.

♓ Ribe

Za sve sa podznakom Riba ovaj mesec može da bude raskošan i izuzetno emotivan. Poenta je da u svemu nađete sreću i uživanje i stvari će teći kao po loju. Pratite svoja osećanja. Stanje na poslu je već duže vreme zagušeno i osećate ugnjetavanje. Ovo su trenuci gde ćete se ili prepusiti tom stresu i naporu, ili ćete promeniti energiju posla i preuzeti neku novu inicijativu. Na ljubavnom planu sve ide kako treba, ljubav i osećanja će vam davati dodatnu motivaciju i želju za životom. Ljubav u ovom mesecu može da donese veliku nadu i snagu. Zdravlje traži od vas da se vratite u balans. Budite oprezni da ne odvučete na jednu stranu, da suviše brinete ili da ne brinete. Nađite balans i harmoniju u svemu što je vezano za zdravlje.

Advertisements

Author: sunandmoon

☉🌕I work with #astrology #tarotcards #spirituality I also write a spirituality/astrology blog☥ Contact me via DM☯ Astrolog i tarot čitač ☤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s